Tamis Gold

Tawaran Hebat ..cepat..cepat..

Pelancaran Emas Jongkong (Gold Bar) 999.9 keluaran Tamis Gold 
-5 Gram-


                                Front tag Gold Bar                                  
  • Kami di Tamis Gold melancarkan produk 5g untuk masyarakat bagi melabur, untuk pelabur, membeli, menyimpan dan menjadi agen.
  • Antara kelebihan Gold Bar keluaran Tamis Gold Sdn Bhd ialah:

  1. Harga tidak akan turun dari harga belian asal apabila disimpan 2 tahun dan keatas.
  2. Apabila harga pasaran naik, harga akan turut naik tetapi jika harga pasaran turun melebihi harga beli, goldbar ini akan tetap dengan harga asal.
  3. Jika tercalar emas jongkong tersebut akan dibeli mengikut harga pasaran biasa, tetapi pembeli dinasihatkan jangan buka plastik asal.
  4. Jika pembeli mahu menjual balik emas jongkong tersebut, tetapi tempoh masa tidak sampai 2 tahun, boleh tetapi harga jualan akan dikurangkan 15% daripada harga pasaran, jika harga pasaran naik, emas jongkong boleh dijual mengikut harga naik juga.
  • Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi agen sekurang2nya dengan membeli 5 keping, potongan harga istimewa ditawarkan kepada agen.
Hubungi Segera :

Tamis Town Sdn Bhd
Co No: 770112-U
Syarikat Bersekutu Kedai Emas Wangi.
Di alamat No. 15 Kompleks Tabung Haji, Jalan Dato’ Pati,
15000 Kota Bharu, Kelantan.
Office: 09-7449553
Email : tamis_gold@yahoo.com
                                                                                    

PROFIL SYARIKAT

Tamis Gold dikenali sebagai Syarikat Tamis Town Sdn.Bhd. Syarikat ini diperbadankan pada 18 April 2007. Sejarah Tamis Gold bermula dengan penubuhan Wangi Kedai Emas pada tahun 1987 dan sudah lama berkecimpung dalam dunia emas. Syarikat ini juga bergiat aktif dalam jongkong emas. 

CV PENGERUSI EKSEKUTIF


ABDUL GHANI BIN NAMAN
Setelah tamat pengajian peringkat STP pada tahun 1976, Beliau bekerja sebagai penolong pengurus di Syarikat Pembinaan bumiputera Rostam Enterprise di Kota Bharu selama 2 tahun.
Pada tahun 1980, setelah berhenti dari Syarikat Pembinaan tersebut, beliau mula berdikari dengan menubuhkan syarikat pembinaan sendiri.
Kegiatan banyak tertumpu kepada kontrak rumah persendirian dan projek-projek kerajaan.
Apabila Malaysia mengalami krisis ekonomi pada tahun 1985, beliau bertukar kepada perniagaan barang-barang kemas Emas dan Permata dengan membuka kedai emas di Kota Bharu, Kelantan.
“WANGI KEDAI EMAS”  ditubuhkan pada tahun 1987 dan sekarang ini menjadikan Tamis Gold sebagai keluaran terbaru